Готуються "забрати" Бахмут. Наєв показав тактичну підготовку ЗСУ — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Готуються "забрати" Бахмут. Наєв показав тактичну підготовку ЗСУ — фото

Готуються "забрати" Бахмут. Наєв показав тактичну підготовку ЗСУ — фото
Джерело:  online.ua

У ході тактичної підготовки українські військові тренуються виявляти ворожі позиції, вогневі точки та місця розташування особового складу противника.

Джерело: командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв

Як проходить тактична підготовка ЗСУ

Командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України, Герой України генерал-лейтенант Сергій Наєв показав, як наші військові готуються остаточно "відібрати" у росіян українське місто Бахмут.

Він зазначив, що основна робота на "полігоні" полягає в відточенні навичок протидіяти повітряному десанту РФ та вести ефективні бої з ворожими ДРГ в урбанізованій місцевості.

Зокрема, в умовному населеному пункті вчимо, як правильно підходити до будинку, входити до нього, зачищати кімнати, нарізати кути тощо, — написав він.

Наєв зазначив, що ці тренування особливо важливі в умовах сучасної війни та боїв у Бахмуті.
Захисники також відпрацьовують евакуацію пораненого з лінії вогню та надання йому домедичної допомоги.

Потужна підготовка ЗСУ з оборони Чорнобильської АЕС

У мережі з’явилося відео з підготовки Збройних сил України до оборони ЧАЕС.

Спільні тренування провели підрозділи 120 обр ТрО, Державної прикордонної служби України та Національної гвардії України в смузі угрупування сил і засобів оборони Києва.

Там вказали, що йдеться про тренування сил, що залучаються до виконання завдань з охорони і оборони Чорнобильської атомної електростанції.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?