GOVOR вразив фанатів новим довгоочікуваним кліпом на пісню "Душа поет"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

GOVOR вразив фанатів новим довгоочікуваним кліпом на пісню "Душа поет"

GOVOR вразив фанатів новим довгоочікуваним кліпом на пісню "Душа поет"
Джерело:  online.ua

Відомий український хітмейкер та унікальний у своєму поєднанні латино-американських ритмів і авторських текстів співак GOVOR (Дмитро Говоренко) не втомлюється дивувати своїх шанувальників новими хітами. Цього разу виконавець підкорює мережу кліпом на пісню "Душа поет", передає ONLINE.UA.

Фанати ще не встигли оговтатися після шаленого успіху пісень "Сеньорита", "Танцуй", "Текила" и "Мечтай", які зібрали мільйони переглядів в соціальних мережах, як GOVOR вразив своїх улюблених шанувальників новим музичним подарунком "Душа поет". Новий трек співака - це своєрідний гімн щасливої людини, яка обожнює цей світ у всіх його проявах, не втомлюється шукати щось нове і прекрасне, щоб насолоджуватися кожним днем.

"GOVOR - нове ім'я в українському шоу-бізнесі. Молодий виконавець підкорює вітчизняні та зарубіжні цифрові майданчики своїми хітовими треками в стилі RnB, Hip-Hop, Latino. Чергова новинка від GOVOR - пісня "Душа поет", знята на Санторіні, несе позитив, тепло і драйв", - сказано в підписі до ролику.

Фанати виконавця поширюють його нову роботу в соціальних мережах з позитивними відгуками.

"Це дуже красиво; пісня про любов до життя, яку приємно послухати для гарного настрою; класно, що GOVOR не зупиняється і продовжує дивувати новими цікавими роботами; його треки завжди додають сил", - коментують кліп та пісню співака користувачі мережі.

Проєкт набирає обертів, зростає і впевнено претендує на власну нішу в українській музиці. Поєднання танцювальних і легких треків разом із серйозними глибокими текстами, такими як "Не слушай ум", дають артисту величезну перевагу і створюють ту унікальність, яка так подобається фанатам та поціновувачам якісної музики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українка Надія Шпаченко отримала Ґреммі  в категорії "Класична музика".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?