ГПУ оголосила про цікаві знахідки у людей Януковича: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

ГПУ оголосила про цікаві знахідки у людей Януковича: опубліковано фото

ГПУ оголосила про цікаві знахідки у людей Януковича: опубліковано фото
Джерело:  ГПУ

Під час обшуків у людей з оточення екс-президента України Віктора Януковича та екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва були виявлені папери з підписами ватажків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.
Обшуки були проведені співробітниками департаменту спецрозслідувань ГПУ спільно з НАБУ і карним розшуком Нацполиции в Києві та Донецькій області в рамках кримінального провадження у справі про злочини під час Майдану.
Читайте також: Стало відомо, у скільки Януковичу обходиться будинок в Росії: з'явився документ
У ході обшуків були вилучені предмети і документи, які мають важливе значення для дослідження обставин кримінального провадження.
"Серед вилученого – кілька тисяч патронів, документи, в тому числі за підписом керівництва терористичної організації ДНР, спеціальні пристрої дистанційного доступу до рахунків в іноземному банку, фінансові схеми та документи чорнової бухгалтерії, друк офшорної компанії, електронні носії інформації", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше стало відомо, що керівництво "Київавтодору" підозрюється у крадіжці сотень мільйонів гривень протягом одного лиш 2016 року.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?