Гранатомет, міни і тисячі патронів: СБУ знайшла дві схованки зі зброєю в зоні АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Гранатомет, міни і тисячі патронів: СБУ знайшла дві схованки зі зброєю в зоні АТО

Гранатомет, міни і тисячі патронів: СБУ знайшла дві схованки зі зброєю в зоні АТО
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України виявили дві схованки зі зброєю та боєприпасами в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.

Читайте також: У київському парку виявили схованку з протитанковими гранатометами: з'явилися фото

Один зі схронів знайшли у закинутій будівлі на околиці населеного пункту Миронівське Донецької області. В ньому було: 109 пострілів до гранатометів із 40 зарядами до них, 3 протитанкові міни ТМ-62М, більше 60-ти набоїв зі снарядами осколково-фугасної групи ОФЗ-23 та більше 11 тисяч набоїв до стрілецької зброї.

Ще одну схованку виявили у колодязі на території приватного будинку селищі Широкине Донеччини. В ньому був гранатомет РПГ-26 та майже сотня набоїв 12,7 мм калібру з бронебійно-запальними кулями. Зазначається, що місцевий житель також зберігав використаний реактивний вогнемет РПО-А "Шмель", виготовлений у 2000 році в Росії.

В мережі з'явилися фото знайденої зброї та боєприпасів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники СБУ вилучили у жителя Херсонської області автомати, патрони та гранати, які він отримав із зони АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?