Гранатомети, патрони та гранати: СБУ виявила в районі АТО дві схованки
Категорія
Події
Дата публікації

Гранатомети, патрони та гранати: СБУ виявила в районі АТО дві схованки

Гранатомети, патрони та гранати: СБУ виявила в районі АТО дві схованки

Дві схованки зі зброєю та боєприпасами виявили співробітники Служби безпеки України спільно з військовослужбовцями ЗСУ у районі проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на СБУ.

Так, у Лисичанську на Луганщині оперативники вилучили зі схованки у підвалі: чотири реактивні протитанкові гранати РПГ-26 та РПГ-22, п’ять гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами, ручну кумулятивну гранату РКГ-3ЕМ, а також 1155 набоїв до стрілецької зброї різного калібру.

Читайте також: СБУ затримала на Запоріжжі торговця зброєю із зони АТО, з'явилися фото та відео

Другу схованку знайшли в одному із нежилих приміщень Слов’янська на Донеччині. Правоохоронці вилучили станковий гранатомет АГС-17, два гранатомети РПГ-7В з пострілами, дві реактивні протитанкові гранати РПГ-22, протитанкову рушницю ПТРД, три сотні гранатометних пострілів ВОГ-17 і ВОГ-25, а також майже 12 тисяч набоїв калібру 7,62 і 5,45.

Засоби ураження передано на облік до одного із підрозділів ЗС України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники Служби безпеки України ліквідували всеукраїнську мережу виготовлення, збуту і контрабанди зброї з центром у Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?