Грандіозний арсенал зброї під Києвом: з'явилися відео, нові фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Грандіозний арсенал зброї під Києвом: з'явилися відео, нові фото і подробиці

Національна поліція України
Грандіозний арсенал зброї під Києвом: з'явилися відео, нові фото і подробиці

Правоохоронці вилучили арсенал зброї, знайдений в дачному селищі Київської області, і встановлюють тих, кому вона була реалізована.
Про це заявив перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції Вадим Троян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.
В ході обшуків були виявлені цехи з переобладнання і виготовлення предметів і речовин, які попередньо є зброєю, а також складів, де вони зберігалися разом з боєприпасами. Було знайдено і вилучено: 60 снарядів для ракетної установки "Град", 31 бронебійний снаряд, 150 мінометних мін, авіабомба, глибинна міна, гармати для БМП, ручний кулемет, станково-протитанковий гранатомет тощо.
Вилучені предмети направили на балістичну експертизу і в разі, якщо підтвердиться, що вони є зброєю і вибухівкою, організаторам оголосять про підозру. За фактом інциденту порушили справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.
"Зараз правоохоронці встановлюють канали постачання виявлених предметів і речовин. Також проводиться ідентифікація осіб, кому вони були реалізовані", - підкреслив Троян.
У мережі з'явилися фото і відео з місця події:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві чоловік почав стрілянину в ресторані, в результаті якої постраждало двоє людей.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?