Гриценко виступає технічним кандидатом Зеленського на виборах, - журналіст
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гриценко виступає технічним кандидатом Зеленського на виборах, - журналіст

Гриценко виступає технічним кандидатом Зеленського на виборах, - журналіст
Джерело:  golos.ua

Думку про те, що лідер партії «Громадянська позиція», кандидат у президенти України «Гриценко - технічний кандидат Зеленського, завдання якого унеможливити вихід до другого туру Порошенка і відтягнути частину голосів від Тимошенко», - стверджує Юрій Колесник у своєму блозі на Цензор.нет, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «ГолосUA».

«Пояснення цьому досить просте. Попри всі об'єднання, Гриценко майже вдвічі відстає від лідерів перегонів. Шансів потрапити до другого туру у нього просто немає. Відсутність навіть заявленої підтримки Гриценка легко перевірити по кількості учасників його мітингів. Туди рідко приходить більше, аніж кілька сотень прихильників. Якщо подивитись на активістів, що підтримують Зеленського (Лещенко, Шабунін, екс-міністр фінансів Данилюк та інші), всі вони раніше підтримували Гриценка, що також свідчить про те, що ці проекти між собою пов'язані. Голосуючи за Гриценка - ви голосуєте за президента Зеленського», - вважає журналіст.

Раніше, один з кандидатів в президенти, лідер громадянського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк закликав  обирати в першому турі між Петром Порошенко та Юлією Тимошенко. Він вважає, що проходження Володимира Зеленського до другого туру приховує в собі загрози для цілісності держави і просить українців не допустити цього.

Також Данилюк закликав інших кандидатів в Президенти, звернутись до своїх виборців з проханням вже в першому турі обирати саме між Порошенком та Тимошенко. Сам Данилюк, який очолює Центр оборонних реформ, неодноразово зізнавався, що використовує кандидатські можливості для протидії російським гібридним спробам вплинути на результат виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?