Гризлов прибув до Києва за особистим запрошенням Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Гризлов прибув до Києва за особистим запрошенням Порошенко

Гризлов прибув до Києва за особистим запрошенням Порошенко
Джерело:  Еспресо

За останньою інформацією, Борис Гризлов, - представник РФ в тристоронній контактній групі, - прибув до Києва за особистим запрошенням від президента України Петра Порошенка. У зв'язку з цим його літак був забезпечений повітряним коридором і дозволом на посадку, передає  Еспрессо.TV.


Відзначається, що метою цієї зустрічі було обговорення головних пунктів у відносинах Москви з Києвом. За даними джерела, Гризлов отримав санкцію Володимира Путіна на цю розмову.


Повідомляється, що зустріч Порошенка з Гризловим почалася після повернення президента з Тернополя, яке відбулося приблизно в 22:00. Закінчилася зустріч, за даними джерела, о першій годині ночі, після чого Гризлов відбув в аеропорт і в 2:00 ночі вилетів з "Борисполя".


Джерело також повідомило, що однією з тем переговорів були конституційні зміни, які повинні бути внесені на голосування українського парламенту до кінця поточної сесії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?