Громадянство України для екс-депутата Думи: з'явилися несподівані деталі
Категорія
Культура
Дата публікації

Громадянство України для екс-депутата Думи: з'явилися несподівані деталі

Громадянство України для екс-депутата Думи: з'явилися несподівані деталі

Колишній депутат російської Держдуми від КПРФ Денис Вороненков, який напередодні став громадянином України, отримав громадянство завдяки наявності українських родичів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
Про те, за рахунок чого комуніст з Росії став українцем, повідомив народний депутат, член комісії з питань громадянства при президенті України Валерій Пацкан.

Читайте також: Навіщо давати громадянство? Мережу схвилював російський екс-депутат в Україні
"Звернення Вороненкова не розглядалося на комісії, тому що він не звертався за громадянством до президента. Він отримав його через Державну міграційну службу України на підставі родинних зв'язків. Процедура може тривати від 1 до 3 місяців, в залежності від того, наскільки швидко кандидат збирає документи", - зазначив Пацкан, додавши, що Вороненков посилався на родичів в Херсонській області.
Як повідомляв ONLINE.UA, Дениса Вороненкова в Росії оголосили у федеральний розшук: він звинувачується у рейдерському захопленні будівлі в центрі Москви, вартість якої оцінюється в 5 мільйонів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?