Гроші бойовикам: СБУ взялася за російського режисера Меньшова
Категорія
Події
Дата публікації

Гроші бойовикам: СБУ взялася за російського режисера Меньшова

Гроші бойовикам: СБУ взялася за російського режисера Меньшова

Служба безпеки України почала перевірку інформації про передачу російським режисером Володимиром Меньшовим одного мільйона рублів так званій ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіо «Донбас.Реалії».


Як повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, якщо гроші були спрямовані на військові потреби бойовиків, то це привід почати кримінальне провадження.


Читайте також: Окупований Донбас: "паспорти ДНР-ЛНР" більше не радують

«Але якщо це було зроблено у вигляді гуманітарної допомоги для жителів Донецька - це інша справа. Тому потрібно ретельно вивчити це питання. Тим більше, пропагандист міг написати одне, а насправді було все по-іншому », - сказала Гітлянська.


Російський режисер передачу грошей не коментував.


Як повідомляє ONLINE.UA,  російський режисер, сценарист та актор Володимир Меньшов передав окупованому Донбасу один мільйон рублів (близько 18 тисяч доларів). Зробив він це під час зйомок програми письменника-терориста Захара Прілепіна. Меньшов передав йому пакет, в якому були гроші і ноутбук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?