Гроші возили від Путіна валізами - очевидець згадав, хто почав війну на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Гроші возили від Путіна валізами - очевидець згадав, хто почав війну на Донбасі

Гроші возили від Путіна валізами - очевидець згадав, хто почав війну на Донбасі
Джерело:  online.ua

Депутати Луганської облради в березні 2014 року організовували людей для визнання нелегітимності української влади.


Про це розповідав в інтерв'ю, яке вийшло на ONLINE.UA в минулому, 2016му, році український журналіст Андрій Шаповалов, який навесні 2014 року був депутатом Луганської облради.


Читайте також: Донбас чекають різні сценарії, крім одного, а у Порошенка з'явилися проблеми: підсумки 2016 року


"Я вже точно знав, що по Лутугинському району (Луганська область, - ONLINE.UA) вербують гопників в банди. У мене були знайомі, які займаються будівельним бізнесом. Я у них щось уточнював по будівництву, для себе зробити потрібно було. Знайомий виконроб розповів, що робітники вже зайняті: "Дітям запропонували по "сотці"в день, якщо просто понишпорити, а 500 гривень - якщо з бойовими діями! "Ось такий мені цінник озвучили. Це запропонували людям, які різноробочими по 50 гривень в день отримували! І вони зраділи "новим можливостям", тим більше, пообіцяли їм видати мало не по "Волині", - говорив Шаповалов в інтерв'ю навесні 2016 року.


Читайте також: Україна упустила одіозного луганського сепаратиста: тепер він в Росії у Жириновського


Також журналіст з посиланням на дані свого джерела розповідав, як тодішній депутат Луганської облради, провокатор, який підняв прапор РФ над будівлею Луганської ОДА, а після виїхав жити до Росії Арсен Клінчаєв збирав в готелі "Слов'янська" соратників і хвалився привезеними з Адміністрації президента Росії Володимира Путіна валізами з "лаве". "Закликав до дій: піднімайте актив, налаштовуйтесь, тепер будемо рвати "бандерлогів", - відзначав Шаповалов.


Більше  читайте в нашому підсумковому матеріалі ONLINE.UA: Хто привів Путіна на Донбас: анатомія "російської весни" від ONLINE.UA .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?