Гройсман обнадіяв бідних українців щодо комуналки
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман обнадіяв бідних українців щодо комуналки

Гройсман обнадіяв бідних українців щодо комуналки
Джерело:  Укрінформ

Тепер родини, які мають низький достаток і не зможуть оплатити нові тарифи на послуги ЖКГ, отримуватимуть допомогу від держави і оплачуватимуть близько 10% від загальної суми платіжки.
Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Всі, хто мають невисокий дохід, будуть так чи інакше платити за послуги ЖКГ 10%. Держава адресно заплатить за кожного, хто цього потребує", - сказав він.
За його словами, нові тарифи є абсолютно ринковими.
"Всі ці розмови і розмови про те, що ціна газу є 30-40 доларів, це неправда", - підкреслив Гройсман.
Як відомо, Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на теплову енергію та послуги центрального опалення на 75-90% з 1 липня 2016 року.
Кабінет міністрів з 1 травня встановив єдину граничну роздрібну ціну газу для побутових споживачів на рівні 6,879 тисяч гривень за тисячу кубометрів, для виробників теплової енергії - 6810 гривень за 1000 кубометрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?