Гройсман оцінив бажання міністрів поручитися за Мартиненка
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман оцінив бажання міністрів поручитися за Мартиненка

Гройсман оцінив бажання міністрів поручитися за Мартиненка

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає "нормальним кроком" те, що українські міністри виступили поручителями екс-нардепа Миколи Мартиненка, затриманого за підозрою в організації злочинної організації та розтраті майна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.

За словами голови Кабміну, поручитися за Мартиненка було "колективним рішенням".

""У мене немає ніяких заперечень проти такого кроку. Це було командне колективне політичне рішення. Я вважаю, що вони мають право так чинити і це був абсолютно нормальний крок", - сказав Гройсман на брифінгу в Харкові.

Читайте також: 5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку

Нагадаємо, взяти на поруки Мартиненка погодились міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр освіти Лілія Гриневич, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера та низка депутатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали за підозрою в організації злочинної групи та розтраті майна в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

22 квітня суд прийняв рішення відпустити Миколу Мартиненка на поруки нардепів і міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?