Гройсман про президентські вибори: у мене є сенсаційне повідомлення
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман про президентські вибори: у мене є сенсаційне повідомлення

Гройсман про президентські вибори: у мене є сенсаційне повідомлення
Джерело:  online.ua

Глава українського уряду Володимир Гройсман прокоментував можливість участі в президентських виборах в 2019 році.
Про це він заявив в ході прес-конференції за підсумками року роботи Кабміну, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Є лише один спосіб завершити революцію в Україні - політтехнолог Гайдай
"У мене є сенсаційне повідомлення. У 2019 я буду брати участь в президентських виборах, як всі громадяни України - прийду і проголосую за кандидата в президенти. Ніяких інших намірів у мене немає. Я про це говорив і сьогодні хочу підкреслити, у мене є наміри зовсім інші", - підкреслив Гройсман.
"Я хочу, використовуючи сьогодні можливості, як інструмент посаду прем'єр-міністра і уряду, змінити ситуацію в країні. Це я дуже хочу зробити", - додав прем'єр-міністр.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що в адміністрації президента Петра Порошенка розглядають можливість провести дострокові парламентські і президентські вибори найближчої осені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?