Гройсман розповів, на що піде транш від ЄС
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман розповів, на що піде транш від ЄС

Гройсман розповів, на що піде транш від ЄС
Джерело:  Еспресо

Прем'єр-міністр України розповів, що 600 мільйонів євро, які Україна отримала 4 квітня в рамках допомоги від Євросоюзу, будуть використані для наповнення бюджету.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "112 Україна".
Читайте також: Україна отримає гроші від ЄС, але не просто так: Гройсман повідомив умову
"Сьогодні ми отримали рішення. Якщо ви пам'ятаєте, я в лютому місяці був у Брюсселі, ми домовилися з президентом Європейської комісії про те, що буде виділена ще одна підтримка в рамках нашого співробітництва. Це 600 мільйонів. А це вже підтримка безпосередньо в український бюджет", - сказав Гройсман.
Ці кошти будуть використані для підтримки української економіки.
У той же час, повідомив Гройсман, 1 мільярд доларів, який напередодні був отриманий у рамках програми фінансування від МВФ, піде у резерви Національного банку України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МВФ повідомили, які завдання стоять перед Україною для того, щоб стабілізувати економічну ситуацію і поліпшити бізнес-клімат в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?