Гройсман розповів, що збирається робити в прем'єрському кріслі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман розповів, що збирається робити в прем'єрському кріслі: опубліковано відео

Гройсман розповів, що збирається робити в прем'єрському кріслі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що він готовий очолити новий Кабінет міністрів, щоб "сформувати ядро ​​з тих, хто готовий робити справжні, відверті і відкриті реформи".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку у Facebook.
"Цей політичний тиждень є ключовим. Ми і так перебуваємо сьогодні в досить серйозній кризі... Я вважаю, що політичні сили повинні це усвідомлювати і знайти вихід із ситуації. Просто відсидітися і нічого не робити, (вважати, що) все само якось пройде, - це неприпустимо", - заявив він у відеозверненні.
"Минулого тижня мені запропонували, можливо, очолити новий уряд, якщо він буде створений. Якби мені дали можливість спиратися на справжню коаліцію реформістську і формувати в уряді ядро ​​тих, хто готовий робити справжні, відверті і відкриті реформи, - я можу взяти на себе відповідальність", - сказав Гройсман.
Він нагадав, що став главою Вінниці в 28 років - і це місто піднялося за якістю життя.


Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Гройсман, якого називають кандидатом на пост прем'єр-міністра, хоче зібрати в новому уряді команду професіоналів з бездоганною репутацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?