Гройсман теж збирається на вибори до Ради. Але не з Порошенком
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман теж збирається на вибори до Ради. Але не з Порошенком

Гройсман теж збирається на вибори до Ради. Але не з Порошенком
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підтвердив наміри балотуватися у парламент. Про це він повідомив в ефірі телеканалу ICTV, інформує ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами голови уряду, він планує пройти до Верховної Ради в складі нової політичної партії, «куди увійдуть люди з позитивною репутацією». При цьому, наголосив Гройсман, він розраховує на те, що чергові парламентські вибори відбудуться у встановлений законом термін – у жовтні поточного року.

Відповідаючи на запитання, чому прем’єр-міністр вирішив йти на вибори не в складі БПП, а в новій політичній силі, Володимир Гройсман заявив, що він «не хоче бути статистом у наступному політичному сезоні, хоче бути активним, боротися за ідеї».

При цьому очільник уряду не уточнив, чи він має на увазі політичну партію, створену саме під нього, чи приєднання до вже існуючого політичного проекту в якості першого номеру партійного списку.

Голова Кабінету міністрів висловив переконання, що нинішня виборча система потребує змін. Якщо цього не станеться, то вже через 2-3 місяці після обрання нового парламенту у людей настане розчарування.

Нагадаємо, що вчора Кабінет міністрів та НАК «Нафтогаз» домовилися про зниження ціни на газ для населення на 3,5%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?