Гройсман в черговий раз спробував заспокоїти українців
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман в черговий раз спробував заспокоїти українців

Гройсман в черговий раз спробував заспокоїти українців
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що в опалювальному сезоні 2017-2018 рр. підвищення ціни на газ не буде.

Про це політик заявив в ефірі « 112 Україна », передає ONLINE.UA.

Читайте також: Данилюк розповів, коли Україна отримає новий транш від МВФ

«Те, що ставить умовою МВФ - це питання формування ціни на газ, і ми сьогодні перебуваємо в діалозі з точки зору пошуку оптимальної справедливої формули. Як обіцяв, я хочу ще раз підтвердити, в цьому опалювальному сезоні ніяких питань щодо підвищення ціни на газ урядом прийнято не буде. Я дотримаю це слово. Все, що стосується нової формули - ми зараз в діалозі», - зазначив прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час зустрічі директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард з президентом України Петром Порошенко на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, крім усього іншого обговорювалися заходи, які могли б створити передумови для завершення поточного перегляду програми МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?