Гройсман видав гучну обіцянку щодо пенсій: з'явилося відео
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман видав гучну обіцянку щодо пенсій: з'явилося відео

Гройсман видав гучну обіцянку щодо пенсій: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що з жовтня в Україні підвищать пенсії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Ми знаємо, яким чином провести реформу пенсійної системи, яка відповідатиме трьом критеріям: справедливості, бездефіцитності на середньостроковій перспективі, і це дасть нам можливість вже в жовтні, я глибоко переконаний в цьому, підняти пенсії для українських громадян", - заявив Гройсман.

Читайте також: Стали відомі шокуючі пенсії бойовиків, які стали інвалідами на Донбасі
За словами Гроймана, з 1 жовтня 2017 року Україна "якісно" підвищать пенсії.
"Ми говорили, що ми можемо з 1 січня підвищити мінімальну заробітну плату вдвічі. Ми сказали абсолютну правду. І ми це з вами зробили. Сьогодні я кажу абсолютно об'єктивно. При проведенні пенсійної реформи, яку буде пропонувати уряд, я гарантую, що ми з 1 жовтня досить якісно підвищимо пенсії українцям. Всім. Це вже є реальність", - розповів прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що пенсійна система в Україні зміниться вже в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?