Гройсман відповів депутатам на підвищення їх зарплат
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман відповів депутатам на підвищення їх зарплат

Гройсман відповів депутатам на підвищення їх зарплат

Ініціатива депутатів Верховної Ради, які у проекті держбюджету на 2017 рік запланували вдвічі підвищити свою зарплату, буде відхилена Кабінетом міністрів.
Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Минулого тижня Верховна Рада проголосувала висновки і рекомендації народних депутатів за внесеним проектом бюджету на 2017 рік. Зараз ми в Кабміні обробляємо зміни, запропоновані нардепами», — розповів він.
Гройсман пообіцяв, що ряд поправок, визнаних необхідними, будуть враховані, але деякі «однозначно будуть відхилені».
«Ми не підтримаємо ініціативу депутатів самим підвищити собі зарплату практично вдвічі. Вважаю, що це питання неактуальне. Зараз всім нам потрібно в першу чергу думати над тим, як підняти доходи звичайним людям», — заявив прем'єр.
Він додав також, що уряд заклав в проект бюджету підвищення зарплат вчителів, лікарів та в цілому соціальних стандартів.
«До другого читання Кабмін має намір ці позиції тільки посилити», — резюмував прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, у квітні 2016 року, йдучи з місця спікера Ради на посаду керівника уряду, Гройсман втричі підвищив зарплатню депутатів - з 6400 до 17650 гривень

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?