Гройсман звернувся до українців за порадами: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман звернувся до українців за порадами: опубліковано відео

Гройсман звернувся до українців за порадами: опубліковано відео

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вперше звернувся до українців як глава уряду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Гройсмана.
"Я розумію, яка відповідальність сьогодні на новому Кабінеті міністрів і на мені особисто, і я розумію, в яких складних умовах сьогодні живе кожен українець. Люди хотіли побачити від Кабінету міністрів дуже швидких, якісних рішень. Я розумію, що викликів у нас надзвичайно багато, але хочу вам сказати, що за ці кілька днів я вивчаю стан справ в країні, провів ряд зустрічей щодо фінансів, щодо економіки, щодо доріг і ліків, щодо впровадження реформи державної служби. Завдань є надзвичайно багато, але я розумію, що ми повинні бути результативними і швидкими", - сказав прем'єр.
Гройсман також зазначив, що хоче бути в постійному діалозі з українцями і чекає пропозицій та порад щодо актуальних питань.


Раніше американське видання  The New York Times написало статтю про нового главу українського уряду Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?