Гройсман з'їздив в Авдіївку і зробив важливі заяви: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Гройсман з'їздив в Авдіївку і зробив важливі заяви: опубліковано відео

Гройсман з'їздив в Авдіївку і зробив важливі заяви: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав район Авдіївки на Донбасі, де в даний час йдуть серйозні бої.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA .


«Станом на зараз ситуація в місті складна, але повністю контрольована. Вдається зберігати тепло в будинках, проте відновлення поставок електроенергії неможливе без припинення вогню. Доручив соціальним службам відвідати всіх літніх людей і при необхідності забезпечити їх гарячим харчуванням», - написав Гройсман в своєму Facebook.


«Також відвідав пункт обігріву, який розгорнула Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Дав доручення в разі необхідності розгорнути додаткові місця для обігріву. Вдячний жителям Авдіївки за мужність. Спасибі нашим українським героям-захисникам за високий рівень професіоналізму і патріотизму!», - додав Гройсман.


Крім того, прем'єр зазначив, що відпрацьовані всі сценарії - "від найпростішого до найскладніших" - подальшого розвитку ситуації в Авдіївці.


"Моя поїздка сьогодні - це вираз солідарності по відношенню до тих людей, які страждають від російської агресії. Окремо хочу подякувати військовим, які мужньо захищають нашу незалежність і нашу українську землю. Люди мені особисто говорили: "це наша українська земля, ми нікому її не віддамо". Це ті люди, які страждають від обстрілів", - сказав прем'єр.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі жорстко висміяли угруповання ДНР і ЛНР за їх реакцію на ускладнення ситуації в зоні АТО на Донбасі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?