Гройсмана захопила українізація світового бренду: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсмана захопила українізація світового бренду: з'явилося фото

Гройсмана захопила українізація світового бренду: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зрадів тому факту, що американська торговельна мережа Starbucks використовувала напрацювання українського дизайнера для новорічного оформлення фірмових кавових стаканів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Гройсмана.


«Круто! Мережа Starbucks вибрала новорічний дизайн з елементами петриківського розпису для чашок, який розробила Українка Анна Шилова», - написав Гройсман і опублікував відповідне фото.


Відзначимо, Starbucks - американська компанія з продажу кави та однойменна мережа кав'ярень. Starbucks є найбільшою кавовою компанією в світі, з мережею кав'ярень кількістю понад 22,5 тисяч в 67 країнах станом на грудень 2015 року.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку листопада прем'єр-міністр України Володимир Гройсман опублікував відео, на кадрах якого зображена нова розробка української оборонної промисловості - дистанційно керований броньовик КрАЗ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?