Грозний комплекс: ЗСУ показали найпотужнішу українську зброю
Категорія
Україна
Дата публікації

Грозний комплекс: ЗСУ показали найпотужнішу українську зброю

Грозний комплекс: ЗСУ показали найпотужнішу українську зброю
Джерело:  online.ua

Українські військові провели нові тренування, в ході яких показали найпотужнішу українську зброю. Вони продемонстрували, що за лічені хвилини можуть розгорнути грозний ракетний комплекс "Точка-У", який здатний завдавати ударів по противнику на будь-якій відстані.

Відео ракетних тренувань опублікувала в мережі прес-служба ООС, повідомляє ONLINE.UA.

"Заради миру на українській землі ці ракетні підрозділи в лічені хвилини піднімаються по тривозі, висуваються в потрібний район і наносять ефективний точковий удар по найважливішим цілям противника в тактичній і оперативній глибині його військ. Тим самим ракетний комплекс" Точка-У" ставить переконливу крапку в факті самого існування противника, скупчення його військ і найважливішого озброєння ", - йдеться в коментарі до відео.

У штабі ООС підкреслили, що в даний час ракетні війська України знаходяться в певних районах згідно з міжнародними домовленостями. Але в разі військової загрози ця зброя можна миттєво використовуватися, щоб вразити позиції ворога.

Нагадаємо, тактичний ракетний комплекс "Точка-У" має дальність стрільби до 120 км, які він долає за 136 секунд. Маса ракети становить 482 кг. До її складу може входити як звичайне, так і хімічне та ядерне спорядження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні випробували нові крилаті ракети вітчизняного виробництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?