Група Міхалка записала пісню на вірші українського поета: з'явився потужний кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Група Міхалка записала пісню на вірші українського поета: з'явився потужний кліп

Група Міхалка записала пісню на вірші українського поета: з'явився потужний кліп
Джерело:  YouTube

Відома панк-рок група Brutto,  лідером якої є екс-вокаліст "Ляпіса Трубецького" Сергій Міхалок, записала пісню на вірші українського поета Сергія Жадана. Музиканти представили кліп на композицію "Середні віки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Відео знято на нову, що раніше не виходила пісню, написану Сергієм Міхалком, в основі якої став вірш Сергія Жадана.
"Я завжди говорив, що середньовічні бестіарії і полювання на відьом найкраще знімати на спальниках - по-перше, завжди є масовка, по-друге, не потрібно будувати декорації, по-третє, режисер нікому не повинна пояснювати, що робити на знімальному майданчику. Мені здається, кліп вийшов досить страшним, щоб все це звучало переконливо. Не слід боятися монстрів всередині себе, слід боятися, що наші монстри знають про нас більше, ніж ми про них", - прокоментував поет відео.
У новому кліпі Brutto показана розруха і тлін в глушині спальних районів покинутого міста.
Відзначимо, музиканти співають українською мовою.
##### VIDEO_902578 #####
Нагадаємо,  29 жовтня в Республіці Білорусь відбувся перший офіційний виступ групи Сергія Міхалка Brutto з 2010 року, що викликало захват користувачів мережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий музикант Сергій Міхалок спільно з групою Brutto представив новий кліп на пісню "Чорний Обеліск", в якому висловлено ставлення музикантів до подій останнього часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?