Група волонтерів з Естонії потрапила під обстріл армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Група волонтерів з Естонії потрапила під обстріл армії РФ

Наслідки ракетної атаки армії РФ
Джерело:  online.ua

Група волонтерів з Естонії потрапила під обстріл злочинної армії РФ в Україні і втратила цілий конвой із автівками. 

Що відомо про наслідки обстрілу армією РФ волонтерів з Естонії

За інформацією естонського видання err.ee, 6 жовтня спільний конвой некомерційних організацій "Вільна Україна" (Vaba Ukraina) і "Допомога Україні" (Ukraina Abi) потрапив під ракетний удар злочинної армії РФ.

Естонські волонтери не постраждали, однак їх техніка знищена.

Сьогодні вранці наш спільний з Ukraina Abi конвой потрапив під ракетний удар. За словами хлопців, "Іскандер" упав за метрів 20 від них. Усі транспортні засоби були знищені, на щастя, хлопці дивом залишилися живими і здоровими. Ми допомагатимемо їм у міру необхідності разом із нашими партнерами по співпраці в Україні, - повідомляють представники організації "Вільна Україна"

Водночас, додали в організації, без людських жертв не обійшлося, оскільки в сусідньому будинку загинули двоє маленьких дітей.

Що відомо про наслідки інших обстрілів армії РФ

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Дмитра Лисака, протягом 6 жовтня військові злочинці з армії РФ обстрілювали Нікополь за допомогою артилерії та ударних дронів.

Ворог поцілив по місту чотирма дронами-камікадзе. Й тричі накривав його артилерійським вогнем

За словами голови обласної адміністрації, осколкові поранення отримала 44-річна жінка. Її госпіталізували.

Пошкоджені адмінбудівля, інфраструктурний об’єкт та готель. Понівечені 2 приватні будинки, кілька авто і лінія електропередач

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?