Грузинський офіцер-доброволець загинув в зоні АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Грузинський офіцер-доброволець загинув в зоні АТО

Грузинський офіцер-доброволець загинув в зоні АТО
Джерело:  online.ua

На Донбасі 11 травня загинув грузинський офіцер запасу Давид Сихарулідзе, який боровся за Україну в зоні АТО.

Про це розповів заступник командира "Грузинського легіону" Шота Кеделашвілі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Inforesist.
"Вчора загинув офіцер запасу грузинської армії. Це було в Донецькій області поруч із селом Новолуганськ. Бійці саме перебували на "нулі" (передова — ред.). Прилетів мінометний снаряд, який вибухнув поряд з ними. Офіцер отримав поранення у живіт і стікав кров'ю. Його звали Давид Сихарулідзе. Він хоробро бився з ворогами України в зоні АТО", — розповів Кеделашвили.

Читайте також: У Дніпрі відкрили Алею пам'яті героїв АТО: з'явилися фото і відео

Відомо, що офіцер Давид Сихарулідзе боровся з окупантами ще в Абхазії в 1992-1993 роках. Також він закінчив військову академію Грузії і військове училище Бундесверу в Німеччині. До 2015 року служив майором у грузинській армії, а потім в 2015 році він приїхав в Україну.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Донбасі військовослужбовець Збройних сил України Тарас Гап’як добровільно здався у полон бойовикам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?