Грузія ввела сухий закон, щоб побороти коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузія ввела сухий закон, щоб побороти коронавірус

Грузія ввела сухий закон, щоб побороти коронавірус
Джерело:  online.ua

На території Грузії з вівторка, 31 березня, ввели "сухий закон" через поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову місцевого уряду.

Згідно з офіційними даними, рішення буде чинним весь період надзвичайного стану - до 21 квітня. Заборона торкається усіх об'єктів, які продають алкогольні напої, зокрема - пиво й вино.

Грузинська влада дозволила під час надзвичайног остану працювати ресторанам чи кафе, однак лише в режимі доставки чи продажу товару без допуску відвідувачів у приміщення.

Слід зазначити, що Грузія стала другою країною Європи, окрім України, у якій впровадили ініціативу про закриття метро. Також там ввели комендантську годину, яка починається о 21:00 та завершується о 06:00.

Станом на 31 березня у світі зареєстрували 809 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. Смертельних - понад 39 тисяч. З них - 110 безпосередньо у Грузії. Відомості надає моніторинг Університету Джона Гопкінса.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент РФ Володимир Путін відвідав лікарню №40 у Комунарці, в Новій Москві. У вівторок, 31 березня, головний лікар закладу Денис Проценко зізнався, що заразився коронавірусом. За його словами, він добре почувається — самоізолювався у своєму кабінеті та сподівається, що за місяць "імунітет зробить свою справу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?