Грузія знайшла новий спосіб підтримати Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузія знайшла новий спосіб підтримати Україну

Грузія знайшла новий спосіб підтримати Україну
Джерело:  LB.ua

Делегація Грузії відмовиться від участі у жовтневій сесії ПАРЄ на знак підтримки України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лівий берег".

За словами депутата Георгія Канделакі, він від самого початку підтримав український бойкот. Грузія разом з Україною, країнами Балтії та Польщею виступили проти повернення делегації РФ в асамблею.

Парламентарій пояснив, що рішення повинен затвердити голова їхньої делегації.

"Я думаю, що ми своєю відсутністю поставимо тих колег, які взяли, на нашу думку, помилкове рішення, в дуже скрутне становище. Потреба переосмислити, яка ж модальність тепер у взаємовідносин ПАРЄ і Росії, постане перед ними гранично гостро", - стверджує представник "Європейської Грузії".

Канделакі додав, що делегація готова підтримувати рішення українських колег та нагадав, як протягом останніх років боролися за позицію Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, через певні юридичні суперечки українська делегація може втратити можливість бути присутньою на заходах ПАРЄ протягом осінньої сесії. Це пов'язане з відмовою нового складу відвідувати засідання та неможливість повноцінної участі старого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?