Гучна відставка в Європі викликала надію у противників Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучна відставка в Європі викликала надію у противників Путіна

Гучна відставка в Європі викликала надію у противників Путіна
Джерело:  РІА Новини

Президент Італії Серджо Маттарелла в середу ввечері прийняв відставку прем'єр-міністра країни  Маттео Ренці, який вирішив піти в зв'язку з відмовою населення країни прийняти запропоновані ним зміни до Конституції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
Ренці прибув в Квіринальський палац - резиденцію президента, зустріч тривала близько 40 хвилин. Маттарелла запропонував Ренці продовжити виконувати свої обов'язки для ведення "поточних справ".
Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов зрадів відставці Ренці.
"Чао, Маттео! Президент Італії офіційно прийняв відставку Ренці з поста прем'єра Італії", - написав він у Twitter.
Його підтримали й інші пропутінські коментатори.



Противники президента РФ Володимира Путіна, навпаки, сприйняли новину про відставку Ренці з надією на те, що одного разу піти у відставку може і Путін.


Galina Adyakova: Коли вже нашому Маттео "Чао!" скажемо?


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  агентство Bloomberg опублікувало "Гід песиміста" на 2017 рік, в якому спрогнозувало спроби Заходу домовитися з президентом РФ Володимиром Путіним про сфери впливу і його швидку відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?