Гучна заява "екс-агента" ЦРУ про вбивство Боба Марлі виявилися фейком
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучна заява "екс-агента" ЦРУ про вбивство Боба Марлі виявилися фейком

Гучна заява "екс-агента" ЦРУ про вбивство Боба Марлі виявилися фейком
Джерело:  online.ua

Резонансна новина про одкровення "екс-агента" ЦРУ Білла Окслі, який на смертному одрі зізнався у вбивстві легендарного музиканта Боба Марлі, виявилася фейком. Розслідування каналу 4.com показало, що це була серія підроблених новин, передає ONLINE.UA.

Вперше новина була опублікована на YourNewsWire.com. Наголошується, що це один з найбільш сумно відомих веб-сайтів Fake News.

"Раніше він поширював чутки про те, що Хілларі Клінтон була пов'язана з бандою педофілів. Іншого разу він стверджував, що влада США планувала вбити Дональда Трампа.Сайт зареєстрований на колишнього продюсера ВВС, який продовжив роботу на веб-сайті теорії змови Девіда Іке, який вважає, що світ контролюється хижими ящірками, які вимагають людських жертвоприношень", - передає ЗМІ.

Варто зазначити, що новину про Марлі придумав чоловік, який раніше публікував фальшиві заяви про те, що ФБР ретельно видалило докази зі стрілянини в Лас-Вегасі, Папа вважає, що Ісус перетворився в сатану, і що Брітні Спірс зізналася, що втекла від ілюмінатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск має намір запустити сайт для оцінювання рівня довіри читачів до ЗМІ. На цьому сайті користувачі зможуть відстежувати фейкові новини і оцінювати довіру до публікацій, редакторів та журналістів різних видань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?