Гучна заява соратника Трампа про зброю для України: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучна заява соратника Трампа про зброю для України: з'явилося відео

Гучна заява соратника Трампа про зброю для України: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого  кандидат на пост держсекретаря США при обраному президенті Дональді Трампі Рекс Тіллерсон на слуханнях в Сенаті США заявив, що "Росія сьогодні становить загрозу", а також про те, що Вашингтон повинен надати Києву летальну зброю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Радіо Свобода», де опубліковано відео.


За словами Тіллерсона, США повинні були дати більш потужну військову відповідь після анексії Криму Росією в 2014 році.


Тіллерсон також заявив, що підтримає питання про надання Україні летального озброєння під час слухань у Комітеті з міжнародних справ Сенату США.


Читайте також:  А як раділи: мережу насмішила антиросійська заява "друга Путіна" в США


За словами Тіллерсона, питання про летальну зброю для України вимагає консультацій з Національною радою з безпеки і іншими відомствами США. Однак він повідомив, що особисто підтримує надання зброї Україні.


"Схвалення такого рішення вимагає консультацій з Нацрадою з безпеки та інших, але я б це підтримав", - сказав Тіллерсон.


Тіллерсон також підкреслив, що важливо допомагати Україні захищатися від російської агресії в тому випадку, якщо режим припинення вогню на Донбасі не буде дотримуватися.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі активно обговорюють заяву Рекса Тіллерсона про відсутність у РФ юридичного права на окупований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?