Гучне ДТП з поліцейськими: суд ухвалив рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне ДТП з поліцейськими: суд ухвалив рішення

Гучне ДТП з поліцейськими: суд ухвалив рішення
Джерело:  online.ua

У Шевченківському районному суді Києва прийняли рішення про взяття під варту винуватця  дорожньо-транспортної пригоди в Києві, в результаті якої важко постраждали два поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прокуратури Києва.


Для водія обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі понад 1,1 млн грн.


Відзначається, що в разі внесення застави підозрюваний буде зобов'язаний носити електронний браслет, не залишати місце проживання без дозволу правоохоронців, а також прибувати на зустрічі зі слідчим за вимогою.


Нагадаємо,  винуватцем ДТП є житель російського міста Хабаровськ, якого раніше позбавили водійських прав за неодноразове порушення ПДР.


Як повідомляв ONLINE.UA,  стан дівчини-поліцейського, яка постраждала в результаті ДТП на Столичному шосе в Києві, залишається важким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?