Гучне ДТП з сином нардепа: з'явилися нові подробиці про мажора і постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне ДТП з сином нардепа: з'явилися нові подробиці про мажора і постраждалих

Гучне ДТП з сином нардепа: з'явилися нові подробиці про мажора і постраждалих
Джерело:  online.ua

За фактом  дорожньо-транспортної пригоди в Києві за участю сина депутата Ігоря Молотка Дениса  відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України, також стали відомі подробиці про стан постраждалих в результаті ДТП.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


Як розповів у коментарі телеканалу керівник прес-служби департаменту патрульної поліції Віктор Шеверда, водій (ймовірно, винуватець ДТП, син депутата Денис Молоток) був доставлений до медичного закладу, проте відмовився від проходження наркологічної експертизи, при цьому за зовнішніми ознаками наркологи визначили, що син депутата знаходився в стані алкогольного сп'яніння.


"Зараз відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Наскільки мені відомо, водій доставлений до медичного закладу, де він раптом відмовився від проходження експертизи», - сказав Шеверда.


«За зовнішніми ознаками є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія", - додав речник поліції.


"Двоє постраждалих доставлені в нейрохірургію, а ще двоє відбулися легкими травмами", - також повідомив Шеверда.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті ДТП постраждав Prius патрульних поліцейських і Daewoo Matiz служби доставки піцерії Mamamia, четверо пасажирів якого отримали травми різного ступеня тяжкості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?