Гучне повернення в політику: у Трампа в США з'явиться новий противник
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучне повернення в політику: у Трампа в США з'явиться новий противник

Гучне повернення в політику: у Трампа в США з'явиться новий противник

Екс-губернатор Каліфорнії, актор Арнольд Шварценеггер може взяти участь у виборах в Сенат США в 2018 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico, що цитує джерела в каліфорнійському відділенні Республіканської партії.


За даними видання, Шварценеггеру буде цікаво почати політичне протистояння з американським лідером Дональдом Трампом.


Читайте також: Шварценеггер поглумився над Трампом: з'явилося відео


Як пояснив політтехнолог Республіканської партії, участь у виборах в Сенат 2018 року "на півтора року надасть Арнольду майданчик для тиску на Трампа" і дозволить Шварценеггеру позначити розбіжності з лідером США з таких питань як імміграція, глобальне потепління і політичні реформи.


У той же час, представник Шварценеггера не став заперечувати можливості його участі у виборах. Спостерігаючі за політичним життям Каліфорнії експерти також в більшості своїй впевнені, що повернення екс-губернатора можливо і приверне увагу публіки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Арнольд Шварценеггер розкритикував імміграційний указ, введений президентом США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?