Гучне вбивство в Кривому Озері: у справі сплив важливий відеозапис
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство в Кривому Озері: у справі сплив важливий відеозапис

Гучне вбивство в Кривому Озері: у справі сплив важливий відеозапис
Джерело:  Новини N

У розпорядженні слідчої групи, що розслідує вбивство поліцейськими в Кривому Озері місцевого жителя Олександра Цукерман, з'явився відеозапис побиття і вбивства.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Новини-N", які цитують свої джерела в прокуратурі.

Запис зроблено камерою спостереження одного з розташованих поруч магазинів. За словами джерела, на запису зафіксований і той момент, коли в Олександра Цукермана стріляють.

Отримати запис з камер спостереження правоохоронці намагалися ще в день вбивства, 24 серпня. Однак тоді відеозапис отримати не вдалося: на запитання журналістів про відеозапис спочатку відповідали, що камери не працювали, потім говорили, що запис є, але через низьке розширення камери і темний часу доби там нічого не видно.

Крім того, джерело стверджує, що на відеозаписі видно, як потерпілого б'ють троє поліцейських, а не шестеро, як вважалося раніше.

Нагадаємо, що раніше  стала відома причина сварки в родині Цукерманів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?