Гучне вбивство в Кривому Озері: з'явилася скандальна інформація
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство в Кривому Озері: з'явилася скандальна інформація

Гучне вбивство в Кривому Озері: з'явилася скандальна інформація
Джерело:  Укрінформ

Двоє поліцейських з трьох, підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера на Миколаївщині Олександра Цукермана, заплатили заставу по 120 тисяч гривень кожен і вийшли на свободу.
Про це сказала керівник прес-служби прокуратури Миколаївської області Валерія Власова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
"Двоє працівників Кривоозерського відділення поліції Врадіївського ОП ГУНП, які підозрюються у вбивстві і перевищенні повноважень, в результаті чого настала смерть 32-річного жителя смт Криве Озеро, вийшли під заставу в 120 тисяч гривень кожен. Ще один, а саме водій службового автомобіля, який стріляв у потерпілого, залишається під вартою як мінімум до 18 грудня без права внесення застави", - сказала Власова.
Нагадаємо, що стосовно двох підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 120 тис грн кожному.
Нагадаємо, що в ніч на 24 серпня наряд поліції, виїхавши за викликом, застосував до Цукермана побої і вистрілив в нього з травмата, в результаті чого чоловік помер. Рідні звинуватили поліцію у вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося близько 200 місцевих жителів з вимогою справедливого розслідування і покарання винних.
В Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Експертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стало травматичне поранення серця.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано відео з місця вбивства поліцейськими жителя Кривого Озера Миколаївської області Олександра Цукермана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?