Гучні звинувачення Кремлю від Чорногорії: у Путіна мляво відповіли
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучні звинувачення Кремлю від Чорногорії: у Путіна мляво відповіли

Гучні звинувачення Кремлю від Чорногорії: у Путіна мляво відповіли
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відповів на звинувачення Чорногорії в причетності РФ до планування державного перевороту в країні 16 жовтня 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: У путінського міністра побачили амбіції соратника Гітлера, якого повісили за його справи
"Що стосується згаданої вами новини, то вона стоїть в одному ряду з іншими голослівними звинуваченнями нас і нашої країни, в тому числі в хакерських атаках проти всього Заходу, втручанні в виборчі кампанії більшості західних країн, про зв'язки адміністрації Трампа з російськими спецслужбами і багато багато іншого. По жодному з цих голослівних звинувачень жодного факту нам пред'явлено не було", - заявив Лавров.
Нагадаємо, спеціальний прокурор Чорногорії Мілівое Катніч заявив, що у слідства, яке було проведено щодо подій жовтня 2016 року, є відомості, згідно з якими російські спецслужби були пов'язані з учасниками змови. Прокурор підкреслив, що висновки засновані на показаннях фігурантів справи і їх переговорах.
Прокурор додав, що єдиним мотивом для подібних дій у Росії було не допустити вступу Чорногорії в НАТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти The Sunday Telegraph з посиланням на власні джерела написали, що влада Чорногорії дійшла висновку про причетність Росії до спроби організації перевороту 16 жовтня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?