Гучний розстріл байкерів в Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучний розстріл байкерів в Росії: з'явилося відео

Гучний розстріл байкерів в Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували відео з місця  розстрілу п'яти байкерів, який стався в селі Челнохово, Єгор'євського району в Підмосков'ї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Нагадаємо, 8 травня близько 06:00 в селі Челнохово біля покинутого будинку пивоварного заводу між групою мотоциклістів і місцевим жителем стався конфлікт, в ході якого він зробив серію пострілів з карабіна «Сайга». В результаті обстрілу п'ять байкерів померли на місці. Після скоєного злочину підозрюваний зник.
Свідками розстрілу байкерів стали дві жінки, які супроводжували мотоциклістів. З їх допомогою в правоохоронних органах Москви вдалося встановити особу підозрюваного вбивці і затримати його.


Раніше повідомлялося, що  підозрюваний розповів, що він розлютився на приятелів-байкерів за те, що вони вигнали його зі своєї компанії, це і стало причиною для розстрілу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?