Гучний розстріл поліцейських в Дніпрі: стали відомі нові деталі розслідування
Категорія
Події
Дата публікації

Гучний розстріл поліцейських в Дніпрі: стали відомі нові деталі розслідування

Гучний розстріл поліцейських в Дніпрі: стали відомі нові деталі розслідування
Джерело:  Дніпро вечірній

У Дніпрі завершили досудове розслідування у справі про  вбивство двох патрульних поліцейських, в якому підозрюють Олександра Пугачова, і направили справу до суду.


Про це заявив глава слідчого управління Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області Михайло Куратченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Днепр вечерний".


Читайте також: Гучне вбивство копів в Дніпрі: стали відомі нові подробиці


"З розслідуванням цієї справи особливих проблем не було. Вина Пугачова не викликає сумніву. Справу вже направлено до суду. Основна стаття звинувачення 115 частина друга (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України", - підкреслив Куратченко.


Нагадаємо, 25 вересня 2016 року Олександра Пугачов стріляв в патрульних поліцейських Артема Кутушева і Ольгу Макаренко. При цьому, 27-річний Кутушев загинув на місці, а Макаренко від отриманих поранень померла в лікарні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за підсумками судово-психіатричної експертизи Олександра Пугачова визнали осудним, що означає, що він може бути засуджений до тюремного ув'язнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?