Гучний указ Трампа відгукнувся українцям
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучний указ Трампа відгукнувся українцям

Гучний указ Трампа відгукнувся українцям
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп своїм указом, що обмежує в'їзд в США для мігрантів

, змінив умови отримання віз і для українців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.


«У зв'язку з оприлюдненням указу президента США «Захист нації від в'їзду іноземних терористів в Сполучені Штати» (PROTECTING the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States) від 27.01.2017 р. повідомляємо, що статтею 8 Указу впроваджується обов'язковість особистого інтерв'ю в консульській установі США для заявників, термін дії попередньої американської візи яких закінчився більше року тому перед датою подачі документів на наступну візу», - сказано в повідомленні.



Читайте також

:

Г

учний указ Трампа: в соцмережах звернули увагу на смішний момент


У той же час оформлення американських віз громадянам України протягом року після закінчення терміну дії попередньої візи проходитиме без особистого інтерв'ю.


«Оформлення віз для в'їзду в США громадянам України, які вперше подають документи на американську візу, або термін дії попередньої візи яких закінчився більше року тому, відбувається за особистої присутності в консульстві США і проведенні співбесіди з уповноваженим працівником американського консульства», - додали в МЗС .


Відзначимо, 27 січня президент США підписав указ про "Захисту нації від в'їзду іноземних терористів в Сполучені Штати". Указ Трампа передбачає 30-денне призупинення видачі віз громадянам семи мусульманських країн і призупинення програми прийому біженців.



Як повідомляв ONLINE.UA, росіянам також посилили візовий режим з США відповідно зі скандальним указом глави Білого дому Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?