Гучний виступ Райкіна: владу Росії зловили на новій брехні
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучний виступ Райкіна: владу Росії зловили на новій брехні

Гучний виступ Райкіна: владу Росії зловили на новій брехні
Джерело:  ТАРС

Російський актор і художній керівник театру "Сатирикон" Костянтин Райкін не  приносив вибачень міністру культури РФ Володимиру Мединському за свої заяви щодо цензури в Росії, як стверджував Мінкульт.


Про це заявив директор театру "Сатирикон" Анатолій Полянкін, який вів переговори з керівництвом Мінкульту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


За словами Полянкіна, Райкін переконаний в правильності своїх слів і вибачатися йому немає за що. Художній керівник «Сатирикону» не зустрічався з Мединським, оскільки був в Новосибірську, але говорив з російським міністром культури по телефону.


Примітно, що в ході телефонної розмови Мединський вибачився перед Райкіним за виступ свого заступника Володимира Аристархова, в якому він образив актора.


Нагадаємо,  Костянтин Райкін сказав, що влада не повинна імітувати боротьбу за мораль в мистецтві і звинуватив президента РФ Володимира Путіна  в допущенні втручання церкви в світське життя. У відповідь на це прес-секретар Путіна  Дмитро Пєсков заявив, що якщо уряд РФ вкладає гроші в витвір мистецтва, то має право визначати його тематику.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Інтерфакс" з посиланням на заступника міністра культури РФ Олександра Журавського інформував, що Костянтин Райкін і Володимир Мединський принесли один одному свої вибачення за зайву емоційність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?