Гуманітарними коридорами вже евакуювали понад 350 тисяч людей — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Гуманітарними коридорами вже евакуювали понад 350 тисяч людей — Зеленський

Гуманітарними коридорами вже евакуювали понад 350 тисяч людей — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент розповів, що з початку повномасштабного російського вторгнення гуманітарними коридорами вже вдалося евакуювати понад 350 тисяч людей.

Джерело: відеозвернення Зеленського

Евакуйовані з Азовсталі завтра будуть у Запоріжжі

Будемо й надалі робити все, щоб евакуювати наших людей з Азовсталі і Маріуполя в цілому. Організація таких гуманітарних коридорів – це один з елементів переговорного процесу, який триває. Він – дуже складний. Але як би складно не було, вдалося евакуювати 350 тисяч людей із зони бойових дій, - сказав Зеленський.

Зокрема, Зеленський згадав про евакуацію приблизно 100 людей із заблокованої «Азовсталі» в Маріуполі. Ці люди завтра зранку будуть у Запоріжжі.

Там їх зустрічатиме наша команда. Сподіваюся, що завтра також будуть дотримані всі необхідні умови, щоб продовжити вивозити людей із Маріуполя. Плануємо розпочати о восьмій ранку, — каже президент.

Глава держави запевняє, що Україна буде й надалі робити все можливе, щоб евакуювати українців із Маріуполя, зокрема з «Азовсталі».

Не було жодного дня, щоб ми не намагалися знайти таке рішення, яке забезпечить порятунок наших людей. Сьогодні вперше за всі дні війни запрацював цей життєво важливий коридор. Спочатку було 2 дні припинення вогню на цій території, - сказав президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?