ГУР озвучило результати спецоперації в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР озвучило результати спецоперації в Криму

ГУР озвучило результати спецоперації в Криму
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов офіційно підтвердив, що в результаті висадки українського десанту біля населеного пункту Маяк в окупованому Криму, нашим бійцям вдалося пошкодити чотири швидкохідні катери ворога, а також ліквідувати щонайменше 30 російських загарбників.

Джерело: "Суспільне"

Розвідка розповіла про результати спецоперації в Криму

Що важливо розуміти, згідно з інтерактивною картою військових об’єктів Криму, саме у селі Маяк розміщена база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил Росії.

Ба більше, вказано, що на Тарханкутському півострові в Криму розташований радіолокаційний вузол РЛК "Небо-М" та РЛС "Каста-2Е2". По периметру підготовлено позиції для ППО.

Як уже згадувалося раніше, зранку 24 серпня біля населеного пункту Маяк в окупованому Криму відбувся бій за участю плавзасобів та авіації.

Під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку.

Не можна також не згадати про те, що в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Російські окупанти одразу оголосили у районі мису Тарханкут план "Крепость".

Всі цілі та задачі виконано. По завершенні спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій. Окупаційна адміністрація Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується начебто "знищення боєприпасів за встановленим графіком".

Команда Кирила Буданова жартома зазначила, що українські Сили Оборони і надалі надаватимуть російським загарбника допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили.

Як Зеленський коментує спецоперацію ГУР у Криму

Український лідер Володимир Зеленський уже відреагував на спецоперацію ГУР в Криму.

Зарано говорити про звільнення Криму. Детальна доповідь буде у мене від Генерала Буданова. Так, це наші хлопці. З нашого боку втрат немає. Це гарна новина, — зазначив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?