ГУР показало результати роботи своєї флотилії дронів-камікадзе — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР показало результати роботи своєї флотилії дронів-камікадзе — відео

ГУР показало результати роботи своєї флотилії дронів-камікадзе — відео
Джерело:  online.ua

У Головному управлінні розвідки показали наслідки ефективної роботи ударів дронів по ворожій техніці та позиціям російських окупантів.

Джерело: ГУР

ГУР нищить російську техніку за допомогою дронів

У ГУР повідомили, що ще в січні спецпідрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України "Крила" анонсував створення власної флотилії FPV дронів-камікадзе.

І вже сьогодні маємо змогу спостерігати за результатами роботи наших пілотів. Знищуємо окупантів та звільняємо нашу країну від загарбників, - йдеться у повідомленні ГУР.

Розвідники озвучили відео відомим мемом про полтавського палія, якому подобається “як воно горить, а люди бігають”.

Ну, мені нравиться, як воно горить, як люди суєтятся, пожарки приїжджають. Ну, люді в шокє, глаза аж вилазять у них. Ну, а мені це по приколу: дивиться, як вони бігають, суєтятся, питаются руками потушить, а воно ж іще дужче горить. А я стою внизу і сміюся, - каже палій, що підходить до ситуації зі знищенням ворожої техніки.

Що відомо про FPV дрони-камікадзе

У ГУР зазначили, що цей тип дронів став революційним засобом ведення бою.

FPV (First Person View) дрони дають можливість збирати безцінну розвідувальну інформацію та використовуються буквально як снайперська зброя з відстані до 10 кілометрів.

Оператор може керувати дроном в режимі «реального часу» за допомогою комер та сучасних засобах зв’язку, водночас залишаючись на безпечній відстані.

У січні ГУР збирало кошти на закупівлю 1000 FPV дронів для нового ударного угруповання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?