Гурт KAZKA презентував довгоочікувану пісню "Палала" - фанати шоковані
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт KAZKA презентував довгоочікувану пісню "Палала" - фанати шоковані

Гурт KAZKA презентував довгоочікувану пісню "Палала" - фанати шоковані
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт KAZKA нарешті презентував нову пісню під назвою "Палала". Трек був опублікований на YouTube-каналі артистів, повідомляє ONLINE.UA.

Варто зазначити, що лірична любовна пісня увійшла в новий альбом групи під назвою "Nirvana". У коментарях до треку представники групи запитали, чи наблизила їх пісня до нірвани. Наразі відомо, що новий альбом повинен вийти наприкінці поточного року або на початку наступного, оскільки в березні 2020 року колектив дасть концерт у Києві.

"Глибоко у твоєму серці в’ється чарівна червона нитка. Від неї стають багряними щоки, і вишивка на сорочці вабить хлопців, немов магніт. Ця магія почуттів одного дня запалить все навколо. І немає від того вогню захисту, не вигадали, не знайшли. Що ж тут поробиш? Палай!", - так прокоментували свою нову роботу самі артисти.

Фанати ж у коментарях не приховують, що їх новий трек просто - шокував.

"Я шокований,що кожного разу, просто кожного разу - ви створюєте новий хіт; Вау! Ви як завжди вразили! Дуже цікаво буде побачити кліп, думаю, буде цікаво! Дякуємо вам за таку круту музику; зловив себе на думці, що вже в сьоме нажимаю кнопку повтору, і згадав про кнопку автоповтору...; українська музика здатна підкорити Всесвіт; Гарна пiсня ! Привет из России; шок-шок-шок - це просто бомба; Боялась слухати, щоб не засмутитись❤️ Вже обожнюю!", - пишуть фанати Казки.

Варто зазначити, що над музикою треку працювали Сергій Єрмолаєв, Андрій Ігнатченко і Ярина Сизик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пошуковик "Яндекс" вирішив зібрати детальну статистику протягом останнього року в Росії та дізнатися, які саме пісні найчастіше шукали росіяни. Неочікувано для всіх хіт українського гурту Kazkа під назвою "Плакала" отримав максимальний бал і посів перше місце в списку пошуковика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?