Гурт The Erised у новій фотосесії від Кості Боровського
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт The Erised у новій фотосесії від Кості Боровського

Гурт The Erised у новій фотосесії від Кості Боровського
Джерело:  online.ua

Учасник гурту "АГОНЬ" і експерт телешоу "Топ модель по українськи" Костя Боровський створив фотосесію для групи The Erised. Зйомка проходила вночі на кортах для тенісу та сквошу, де потім хлопці влаштували міні хіп-хоп тусовку під треки A$AP Mob і Vince Staples. Стилістом зйомки виступила Даша Ді.

Промо знімали для майбутнього концерту The Erised, який відбудеться в Sentrum 17 грудня. Кадри, зняті на плівковий фотоапарат, зробили процес атмосферним, а результат - загадковим і несподіваним.

"Нам завжди подобалося, що робить Костя. Будь-то музика, фото, одяг або татуювання, - поділилися музиканти The Erised. Ми давно шукали людину у якої б бачення збігалося з нашим. І коли виникло питання нової фотосесії, зрозуміли, що Костя ідеально підійде".

Читайте також: У новому фільмі Люка Бессона помітили український прапор і нашивки: опубліковані фото

Костя Боровський давно захоплюється плівковим фото.

"Люблю знімати на плівку. Цей процес пов'язаний з великим рівнем довіри, яке виявляє той, хто в кадрі. У цифрову еру багато хто звик вносити правки безпосередньо під час зйомки. Тут інакше: подивитися відразу нічого не можна. Радий, що хлопці з The Erised вибрали мене для цієї зйомки і покладаючись на мій смак, відчуття стилю і бачення, довірили зняти для них промо. Працювалося легко і весело. І крім головного матеріалу, ми зробили атмосферне бекстейдж на Полароїд", - поділився Костя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?