Гурт "YAGICH" о 17:30 в ефірі "Double Ять"
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт "YAGICH" о 17:30 в ефірі "Double Ять"

Гурт "YAGICH" о 17:30 в ефірі "Double Ять"
Джерело:  online.ua

Гурт YAGICH - сьогодні о 17:30 в ефірі програми Double Ять на ONLINE.UA в гостях у ведучого Олександра Лірчука.
Читайте і дивіться також: Cимволи знищення українців треба вимітати під нуль - Іллєнко про декомунізацію в ефірі "Double Ять".


Гурт "YAGICH" - це новий подих чуттєвого, пронизливого і водночас шаленного і драйвового року. Гурт утворився 2012 року і мав відтоді назву "Ягич" за прізвищем солістки, композитора та авторки текстів пісень Вікторії Ягич. Вікторія на пару з гітаристом та аранжувальником Дмитром Чубуром створили акустичну програму у дві гітари та два вокали і деякий час виступали на квартирниках та в невеличких пабах міста Києва. Різні музичні смаки і вподобання дуету, від БГ до Rage Against the Machine, створили нову, ні на що не схожу музику. Деякі з пісень гурту мали ротації на рок-радіо "Джем-фм" і на одну з цих пісень гурт зняв кліп, а саме на пісню "Крылья". Згодом озброївшись барабанами та бас-гітарою, дует перетворився на повноцінний рок-гурт. Неповторний вокал солістки та потужне звучання музикантів веде за собою публіку від чуйних і вразливих до жорстких і саркастичних емоцій, відтіняючи всі фарби людської природи. Також тим самим музичним складом грають у доволі популярному шоу кавер-бенді Узвар. Наразі гурт працює над написанням та випуском першого альбому в такому складі:
Вокал – Ягич Віка
Гітара - Чубур Дмитро
Бас-гітара - Іващенко Віталій
Барабани - Рудницький Ярослав.
Сьогодні о 17:30 в Дабл Ять


Традиційна мета зустрічей на шоу "Double Ять" - подивитися одне одному в очі і побачити одне в одному людину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?