Хакери Anonymous зламали і злили базу даних Роскомнагляду
Категорія
Технології
Дата публікації

Хакери Anonymous зламали і злили базу даних Роскомнагляду

Хакери Anonymous зламали і злили базу даних Роскомнагляду
Джерело:  online.ua

Хакерська група Anonymous зламала базу даних Роскомнагляду та виклала у відкритий доступ 360 тисяч файлів.

Джерело: Anonymous у  Твіттері

Хакери продовжують кібервійну проти РФ

Anonymous зламав і злив базу даних Роскомнадзора, який відповідає за моніторинг, контроль та цензуру російських ЗМІ. Оприлюднено понад 360 000 файлів.

Anonymous успішно зламав і розкрив базу даних Роскомнагляду, російського федерального агентства виконавчої влади, відповідального за моніторинг, контроль та цензуру російських ЗМІ, оприлюднивши понад 360 тисяч файлів, - йдеться в дописі.

Обсяг даних Роскомнагляду становить 820 гігабайтів.

Раніше анонімна хакерська спільнота зламала всі державні телеканали рф, після чого на них почали транслюватися відео про війну в Україні та заклики до росіян виступити проти геноциду рф в Україні.

Після оголошення «кібервійни» Кремлю хакерська група Anonymous зламала до 5 березня понад 2,5 тисячі сайтів держструктур, ЗМІ тощо в Росії та Білорусі на знак підтримки України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?