Хакери повідомили про плани Путіна завдати ракетного удару по США
Категорія
Світ
Дата публікації

Хакери повідомили про плани Путіна завдати ракетного удару по США

Хакери повідомили про плани Путіна завдати ракетного удару по США
Джерело:  online.ua

Хакери зламали Twitter відомого американського видання The New York Times, опублікувавши там повідомлення про ракетний удар, який Росія готується нанести по США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter The New York Times.
Аккаунт @nytvideo, який налічує понад 250 тисяч підписників, був зламаний і в ньому з'явився запис: "Терміново. Просочилася заява Володимира Путіна: Росія завдасть ракетного удару по Сполученим Штатам".
Читайте також: Росія може атакувати енергосистему США, після чого почнеться гаряча війна - західні ЗМІ


Пізніше видання видалило цей запис, пояснивши ситуацію: "Ми видалили серію твіттів, опублікованих від цього аккаунта без нашого дозволу. Ми розслідуємо ситуацію".


Як повідомляв ONLINE.UA, поліція Іспанії за запитом Інтерполу і Федерального бюро розслідувань США заарештувала програміста з Росії, який підозрюється в причетності до хакерських атак на американські сервери під час президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?